Pardoseli Antitraumă din Cauciuc

Îți dorești un pavaj care să nu fie doar frumos, ci și rezistent în condițiile de îngheț-dezgheț specifice climei noastre? Comindflex îți propune un material ecologic, obținut prin vibrare, ce deține proprietăți de rezistență și siguranță ideale: pavaj pentru exterior și/sau interior din cauciuc reciclat.

Dale Cauciuc. Pavele Cauciuc. Tartan Turnat.

Pardoseli Antitrauma din Cauciuc. În domeniul amenajărilor, materialele și tehnica de producție sunt câteva dintre cele mai importante elemente ce definesc calitatea unui pavaj. Condițiile dificile cu oscilații între temperaturi cu plus și minus scurtează durata de viață a pardoselilor și pavajelor. De aceea Comindflex a dezvoltat un produs modern, care să facă față variațiilor de temperatură. Cauciucul reciclat și-a dovedit deja eficacitatea în dotarea locurilor de joacă, terenuri de sport, ferme sau în domeniul construcțiilor. Un material ușor dar fiabil, cauciucul se obține din granule de cauciuc reciclat de două tipuri: fie granule SBR, ce se găsesc în anvelopele uzate, fie granule de cauciuc EPDM colorate în masă. Pardoseala se realizează în plăci continue care ulterior sunt tăiate conform cerințelor. Atât materialul cât și procesul de obținere sunt efectuate la cele mai înalte standarde, astfel încât să punem accent pe dezvoltarea și îmbunătățirea zonelor amenajate.

Pardoseli Antitraumă din Cauciuc. Dale Cauciuc. Pavele Cauciuc. Tartan Turnat

Pavajul cu cauciuc reciclat este deosebit, beneficiază de o estetică aparte, atrăgătoare dar este și extrem de durabil pe termen lung. Materialul este dens, omogen și permite o construire rapidă a tuturor zonelor afectate. De asemenea, cauciucul este stabil ca structură, devenind astfel foarte sigur în utilizare intensă. Comindflex produce dale și pavele din cauciuc ce rezistă vara la temperaturi de peste 40 de grade C, iar iarna la – 30 de grade C. Cele mai potrivite domenii de utilizare a dalelor și a pavelelor de cauciuc reciclat sunt:

  • Terase circulabile, balcoane și alei
  • Terenuri de sport, acoperite sau în aer liber
  • Locuri de campare
  • Pavarea pardoselilor atelierelor de lucru, a depozitelor și halelor
  • Rampe de acces
  • În amenajarea cluburilor de echitație
  • Canise, padocuri și grădini zoologice

Pardoseli Antitraumă din Cauciuc

Pe lângă partea de producție, Comindflex are o echipă cu specialiști în montaj care te poate ajuta să construiești și să întreții orice proiect îți dorești. Poți apela oricând la Comindflex pentru a te bucura de spațiile exterioare și interioare, indiferent de vremea de afară. Cu noi alegi inspirat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *