Parteneriat încheiat între SSG Fire&Rescue și producătorul de produse firefighting, gaze și elemente medicale Mobiak

Delegația SSG Fire&Rescue s-a întâlnit în Grecia cu un mare producător de produse firefighting, gaze și produse medicale. În urma întâlnirii, a fost încheiat un parteneriat foarte important pentru piața românească de profil.

Îmbunătățirea stocurilor și a distribuirii produselor din aceste domenii este esențială pentru buna desfășurare a activităților și a incidentelor care își pot face apariția în situații neașteptate. În plus, siguranța aprovizionării pe filieră europeană are prioritate, întrucât reprezintă un element central în îmbunătățirea gestionării situațiilor și a evenimentelor neprevăzute care își pot face apariția pe teritoriul țării noastre.

Parteneriat încheiat cu firma grecească Mobiak

„Am avut o întâlnire cu reprezentanţii companiei Mobiak din Grecia, ocazie cu care s-a discutat despre istoria ambelor companii. În cadrul discuțiilor, a fost analizată piața românească și necesitatea unor produse de tip firefighting, gaze și elemente medicale. Împreună cu Mobiak, am încheiat un parteneriat strategic a cărui scalare în ani aduce un plus atât pentru piața de profil, cât și pentru societatea românească. La aceasta întâlnire au participat şefii Diviziilor Firefighting și Medicale. Discuţiile s-au axat pe importanţa calității acestor servicii private în contextul schimbărilor climatice, energetice, cât și în direcția calității produselor și a identificării unor soluții viabile pentru siguranţa aprovizionării pe filieră europeană” – a declarat, joi, Directorul Executiv SSG Bogdan Dumitrache.

La aceasta întâlnire a luat parte și Mihai Olexiuc, director general adjunct SSG Fire&Rescue, pentru a oferi un punct de vedere informat cu privire la necesitatea livrării acestor produse pe teritoriul României. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *