Pensule de machiaj care nu au voie să îți lipsească

Atunci când vine vorba despre machiaj, fiecare demnă urmașă a Evei are o geantă sau măcar un sertar unde își păstrează produsele de care are nevoie și le folosește ori de câte ori are prilejul. Ruj, fond de ten, fard de pleoape, luminator, rimel și multe altele, dar printre cele esențiale se află și pensulele de machiaj.

Cu ajutorul acestora, aplicarea produselor cosmetice este mai uniformă și mai exactă, și nici cantitatea folosită nu este una uriașă. Sunt mai multe tipuri de pensule de machiaj, pe care nu toată lumea le folosește, și de aceea am decis să îți vorbim, pe scurt, despre ele. La final, cu siguranță vei profita de reduceri la pensule pentru machiaj, pentru a-ți cumpăra mai multe dintre ele. Și dacă la toate astea mai adăugăm și reduceri parfumuri Black Friday 2021 atunci totul este perfect. Dar, să revenim la pensule…

Pentru fondul de ten

După cum ți-ai dat seama din nume, este pensula cu care aplicarea fondului de ten se face pur și simplu impecabil. Alege-o pe cea circulară, deoarece finisarea fondului de ten pe care o vei obține este similară celei unui machiaj profesionist.

Pensula de machiaj pentru corector

Este perfectă pentru a aplica eficient corectorul în zonele cu probleme, dar și pentru a masca bine eventualele imperfecțiuni ale pielii.

Pensula de pudră

Și ea ajută la fixarea mai bună a fondului de ten, iar pe piață există pensulă de pudră de diferite mărimi. Alege-o pe cea cu care te descurci cel mai bine.

Pensula de blush

Conturare, dar și aplicarea fardului de obraz. Sunt cele două scopuri ale acestei pensule, și pe care le poți folosi din plin.

Pensula pentru iluminator

Cu ajutorul ei fixezi mai bine cu pudră corectorul în zona delicate de sub ochi. O mai poți utiliza pentru a oferi acea iluminare nasului, bărbiei sau pomeților, sau pe oriunde crezi tu că mai este nevoie.

Pensula pentru sprâncene

Se folosește la aplicarea produselor de machiaj prăfoase, iar aici intră și praful de sprâncene. Nu greșești nici dacă o iei drept ajutor în vederea trasării dungii de tuș de la baza genelor.

Pensula pieptene pentru gene și sprâncene

Seamănă cu cea de rimel, iar cu ajutorul ei scapi de produsele aplicate în exces pe gene sau sprâncene.

Pensula de tuş/eyeliner

Folosește-o atunci când vrei să obții linii grafice perfecte, fără acel aspect ”tremurat”.

Pensula de blending

Perferctă pentru machiajul ochilor, această pensulă nu are voie să îți lipsească din trusa de make-up.  

Pensula plată pentru fardul de pleoape

După cum ți-ai dat seama din denumirea ei, scopul acestei pensule este pentru aplicarea mai bună a culorii pe pleoape. Una de mărime medie este bună pentru acasă.

Pensula creion

Vrei să difuzezi culoarea în zonele mai înguste ale ochiului? Sau poate să aplici luminatorul în colțul intern al organului văzului? Această pensulă este perfectă pentru cele două proceduri!

Pensula pentru aplicarea rujului

Este cea mai cunoscută pensulă de machiaj, și mai toate Evele care au grijă de felul cum arată o au în trusa de machiaj de acasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *