Perne auxiliare Seat Arosa disponibile la PerneAuxiliare – aflați mai multe detalii

Atunci când avem nevoie să ajungem la destinație, mașina devine un ajutor de încredere mereu la îndemână. Fie că ne deplasăm la serviciu, la cumpărături sau plecăm într-o călătorie lungă, putem conta pe ea și pe confortul pe care ni-l oferă în interior. Însă, pentru a ne bucura de mașina noastră cât mai mult timp posibil, mulți șoferi se întreabă ce pot face pentru a-i prelungi durata de viață. În continuare, aflați despre câteva accesorii care pot face diferența.

Pernele auxiliare, căci despre ele este vorba, sunt acele accesorii menite să diminueze disconfortul produs de gropile pe care le întâmpinați atunci când circulați pe drumurile accidentate. Acestea se găsesc în cadrul magazinului online PerneAuxiliare. De aici se pot cumpăra perne auxiliare Seat Arosa sau pentru alte peste 300 de modele de mașini.

Ce sunt aceste perne auxiliare și cum se comportă acestea?

O caracteristică crucială pentru protejarea mașinii împotriva efectelor negative ale drumurilor accidentate și a gropilor o reprezintă prezența pernelor auxiliare în cadrul suspensiei. Aceste perne sunt special concepute pentru a oferi o amortizare suplimentară, contribuind la reducerea tensiunii și impactului asupra vehiculului.

Drumurile accidentate, cu denivelări sau cu gropi sunt o realitate cu care toți șoferii se confruntă. Acestea pot cauza daune considerabile mașinii și pot afecta performanțele acesteia. În absența pernelor auxiliare la suspensia mașinii impactul cu denivelările și gropile poate provoca o serie de probleme, inclusiv deteriorarea suspensiei, a roților și chiar a pneurilor.

Pernele auxiliare au fost concepute pentru a oferi șoferului și celor aflați în mașină confort pe toată durata drumului. Acestea oferă o amortizare suplimentară în momentul în care autovehiculul trece peste denivelări și gropi. Aceste perne sunt fabricate din compuși de cauciuc de înaltă calitate.

Unul dintre principalele avantaje ale pernelor auxiliare prezente în cadrul suspensiei mașinii este că acestea reduc tensiunea și impactul asupra sistemului de suspensie. Această reducere a tensiunii și a impactului poate contribui la reducerea uzurii și la creșterea durabilității sistemului de suspensie și a altor componente ale autovehiculului. Mai mult, pernele auxiliare pot îmbunătăți confortul și stabilitatea autovehiculului, oferind o experiență mai plăcută de conducere.

Setul conține toate accesoriile pentru o montare ușoară

Kitul complet de perne conține toate cele necesare, montarea putând fi făcută cu ușurință chiar de dumneavoastră, fără să mai apelați la un service. Așadar ce conține un kit?

  • pernele auxiliare;
  • bucșe pentru poziționare;
  • spray silicon;
  • kit de pompare;
  • instrucțiuni de montare.

Înainte de toate trebuie să știți că setul nu este unul universal și că trebuie să fiți atent și să cunoașteți bine modelul mașinii înainte de a cumpăra. Atat de multe mașini, atât de multe seturi de perne pliate pe componentele fiecăreia. PerneAuxiliare vă ajută să aveți parte de confort și stabilitate atunci când porniți la drum lung. Acest set de perne poate fi tuningul de care are nevoie mașina dumneavoastră pentru a putea funcționa la capacitate maximă.

Comandați online –  economisiți timp și primiți pernele direct la ușa dumneavoastră

Din pagina oficială perneauxiliare.ro puteți comanda  setul potrivit în câțiva pași foarte simpli. Căutați modelul mașinii, selectați kitul potrivit, introduceți datele necesare și gata. Comanda dumneavoastră va fi procesată de îndată, și în cel mai scurt timp veți avea setul direct la ușă. Este un proces foarte simplu.

Se oferă garanție timp de 12 luni la achiziționarea acestor perne, ceea ce înseamnă că puteți primi un alt set, dacă ceva nu este în regulă cu actualul. Alegeți să circulați sigur și totodată să protejați mașina!

Date de contact:

0744 870 142

[email protected]

Str. Viitorului, Nr.8, Bl.H6, Sc.A, Ap.16, Suceava, Jud. Suceava

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *