Plasa bordurata de la Mesteru Manole – cumpara acum!

Ai plasa bordurata la reducere in online

plasa bordurata

Materialele ca aceata plasa bordurata sunt realizate din bare de otel sudate intre ele si de aceea beneficiaza de calitatea excelenta a acestui metal.

Gardurile din plasa bordurata pot fi folosite pentru proprietati private si mari, iar acest tip de gard este foarte eficient. Acestea reprezinta o solutie moderna care este usor de instalat si asigura o buna siguranta in jurul zonei inconjuratoare.

De ce este un panou o alegere buna?

In structura lor, barele de otel sunt conectate si sudate intre ele, iar pe ele este acoperit un strat de zinc protector. Datorita utilizarii de materii prime de foarte inalta calitate, panourile de tip plasa bordurata pot fi transformate in garduri cu o serie de avantaje importante, printre care:

  1. Vizibilitate buna – Ofera o vizibilitate buna si, prin urmare, nu vor ascunde zona inconjuratoare. Acest lucru le face ideale pentru gradinile in care doriti sa cresteti plante sau animale domestice.
  2. Ventilatie-Gardul din acest material permite aerului sa circule si nu blocheaza vantul. Prin urmare, nu exista riscul de a indoi sau indoi gardul din cauza vantului.
  3. Rezistenta – Gardul din plasa bordurata are o rezistenta mecanica buna datorita formei marginii sale. Sunt suficient de puternice pentru a suporta greutatea plantelor cataratoare si pentru a le oferi suport ideal fara intretinere suplimentara.
  4. Performanta anticoroziva – datorita stratului de zinc, au o rezistenta foarte mare la factorii de mediu corozivi. Mai mult decat atat, in comparatie cu alte tipuri de garduri, nu va putrezi si nici nu va forma cuib.
  5. Gama larga de aplicatii – gardurile din plasa bordurata pot fi folosite pentru a imprejmui cladiri rezidentiale, gradini, spatii pentru animale, institutii de invatamant, cladiri industriale etc.
  6. Usor de instalat – aceste materiale sunt usoare, rapid de instalat si fara efort.

Alegerea acestor materiale pentru realizarea gardurilor are o excelenta performanta de cost, aspect placut, rezistenta mecanica si rezistenta la coroziune. Este o alegere inteleapta si o investitie eficienta si de lunga durata.

Cumpara online de la mesterumanole.ro!

In magazinul online Mesteru Manole vei gasi panouri bordurate in diverse dimensiuni pentru a raspunde nevoilor tale. Cumparand de la Mesteru Manole, putem garanta ca produsele pe care le cumperi sunt de inalta calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *