Policol-One-Colesterol

Colesterolul este un tip de grasime de care organismul are nevoie pentru a functiona in mod normal. Aceasta substanta are o consistenta ceroasa si este produsa de ficat si se regaseste in sange. In mod normal, ficatul produce intre 1 si 2 grame de colesterol, insa colesterolul in exces din sange poate creste riscul de afectiuni cardiace.

Colesterolul este esential pentru functionarea sanatoasa a organismului si nu putem trai fara el. Numai in situatia in care acesta depaseste anumite valori pot aparea unele probleme de sanatate. De exemplu, spun medicii, colesterolul marit esta una din principalele cauze de aparitie a bolilor cardiovasculare.

Cauzele colesterolului marit

  • Un regim alimentar nesanatos
  • Sedentarismul si lipsa activitatii fizice
  • Obezitatea
  • Fumatul
  • Bolile de ficat

Combinatia dintre monacolin K, Guggul, extractele de papadie, anghinare, Coenzima Q10, trestie de zahar din suplimentul Policol One aduce urmatoarele beneficii organismului:

– contribuie la scaderea nivelului de colesterol;

– creste nivelul HDL (colesterolul bun);

– tratament trigliceride si colesterol marit;

– curata vasele de placi si depuneri;

– protejeaza inima;

– scade riscul de accident vascular cerebral.

Orezul rosu fermentat face parte din dieta chinezeasca traditionala de secole si este un produs secundar al fermentatiei orezului preparat, in combinatie cu drojdia Monascus purpureus.

Conform studiilor, oamenii cu colesterol crescut care au luat extract de drojdie de orez rosu timp de dpua sau trei luni au prezentat nivel mai scazut al colesterolului total si LDL, precum si al trigliceridelor.

Precum medicamentele pe baza de statine pentru micsorarea colesterolului, monacolinii prezenti in orezul rosu fermentat impiedica producerea de colesterol prin inhibarea enzimei HMG-CoA  care produce colesterolul LDL (“rau”).

Guggul Formula este un detoxifiant natural al organismului, ajutand la eliminarea toxinelor din tesuturi. Efectul purificator duce la imbunatatirea starii generale de sanatate si la intarirea sistemului imunitar.

Papadia si Anghinarea contribuie la functia normala a stomacului si a ficatului.

Papadia poate normaliza nivelul de zahar din sange si scade colesterolul, iar anghinarea poate ajuta la mentinerea nivelului normal al lipidelor sanguine.

Policosanolul este un produs natural, extras din tulpina trestiei de zahar, fiind un produs cu efecte de scadere a nivelului de colesterol LDL si a trigliceridelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *