cafea Lavazza capsule

Principalele beneficii ale achizitionarii unui sistem de cafea LavAzza capsule

Servirea unei doze prestabilite de cafea a revolutionat felul in care ne bucuram de aceasta licoare magica. La fel ca inventia pliculetului de ceai, cafeaua capsule a schimbat locurile conventionale in care savuram un espresso, precum cafenelele sau barurile. Astfel, putem beneficia acum de cafea LavAzza oriunde, la domiciliu sau birou.

Chiar daca multi ani au trecut de la inventia acestei forme de servire, vanzarile au demonstrat ca din ce in ce mai multe persoane sunt atrase de cafea LavAzza capsule, iar acest numar este in crestere! Care sunt insa beneficiile?

Sistemul de servire cafea LavAzza caspule vine la pachet cu cateva avantaje majore, precum oferirea unui produs de calitate, care inainte putea fi preparat perfect doar de catre un barista sau expert intr-ale cafelei. Mai mult, gustul si aroma se pastreaza in conditii optime gratie ambalajului inovator! Iata cinci avantaje principale ale unui astfel de  sistem de preparare!

1. Vei prepara un espresso perfect, de fiecare data!

Pentru a pregati un espresso ca la carte, vei avea nevoie de mai multe elemente, precum gradul de macinare al cafelei, gradul de prajire sau dozajul, fara a lua in calcul cunostintele de care ai nevoie pentru a opera un espressor special. Insa, daca optezi pentru cafea LavAzza capsule, chiar si un neinitiat poate prepara un espresso perfect, deoarece cafeaua continuta este perfect masurata si gradata pentru a satisface si cele mai exigente gusturi!

2. Cafeaua va fi mereu proaspata

In cazul cafelei standard, odata ce desfaci ambalajul, aroma se va pierde usor-usor in timp. Pentru capsule, insa, acest lucru nu este valabil, deoarece sunt ambalate individual, insemnand ca aroma va fi pastrata pana in momentul prepararii cafelei! De asemenea, aceasta rezista bine in timp, asa ca poti sa iti comanzi mai multe pungi cu cafea LavAzza capsule din sortimentul tau preferat!

3. Acest sistem este mai curat si usor de intretinut

Daca folosesti un sistem cu capsule, tot ce trebuie sa faci este sa scoti vechea capsula si sa introduci una noua. Eviti astfel mai multe inconveniente, precum achizitionarea de filtre de hartie, resturile de cafea sau zat la locul prepararii sau pe marginea espressorului, precum si incidentele care pot surveni in anumite cazuri (de exemplu, cand apa curge pe langa filtrul de hartie).

4. Oricine poate folosi un astfel de sistem

Cele mai multe astfel de sisteme sunt destinate persoanelor fara pregatire de barista. Espressoarele pot fi automate si semi-automate, fiind usor de folosit si de alimentat cu apa sau lapte, la unele modele. Oricine poate savura aroma inconfundabila a unui espresso pregatit la cele mai inalte standarde, fara a necesita cunostinte tehnice, iar calitatea va fi aceeasi, de fiecare data!

5. Ai la indemana o gama larga de sortimente

Fie ca preferi Qualita Rossa, Qualita Oro sau Tierra Bio, poti achizitiona o multitudine de tipuri si arome, in functie de preferintele tale! De exemplu, unele companii, precum cea fondata de Nathaniel Geana, pun la dispozitie atat espressoare profesionale, cat si o gama vasta de sortimente de cafea LavAzza capsule, la un pret competitiv!

Pregateste-te sa lasi in urma metodele invechite de servire a cafelei si sa te bucuri de espresso-uri, cappuccino-uri sau macchiato-uri de cea mai buna calitate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *