Procedura de criolipoliza este cautata de cele mai multe femei

Afla detalii despre criolipoliza – o procedura la mare cautare

Rezultatele acestor tratamente de criolipoliza vor fi vizibile imediat. La Fysiogand, avem pachete promotionale care sunt perfecte pentru toate buzunarele. Cu aceasta procedura, puteti ingheta grasimea nedorita din zonele cu probleme, cum ar fi abdomenul, coapsele si picioarele. Multi oameni care au incercat aceasta metoda de criolipoliza au considerat ca este extrem de satisfacatoare. Terapia de remodelare corporala pe care au primit-o le-a redat increderea si i-a facut mult mai fericiti.

Mai multe despre avantajele tratamentului

criolipoliza

Criolipoliza este un tip de tratament folosit pentru a ingheta celulele adipoase. Este foarte important ca aceasta procedura sa fie nedureroasa si sa nu aiba efecte secundare grave, deoarece celulele adipoase sunt inghetate. Aceasta procedura va avea succes folosind dispozitivul special.

Criolipoliza este un tratament pentru celulita care foloseste temperaturi foarte scazute pentru a descompune celulele adipoase si pentru a elibera celulita. Criolipoliza (inghetarea grasimilor) vizeaza in mod specific celulele adipoase cristalizandu-le si lasandu-le libere pentru a fi eliminate in mod natural in organism. Celula grasa moarta este eliminata din organism prin ficat si sistemul limfatic. Procedura poate fi folosita pentru a ajuta la pierderea in greutate prin dieta si exercitii fizice. Procesul de criolipoliza distruge aproximativ 20%-25% din celulele adipoase din zona vizata. In general, rezultatele finale sunt vizibile dupa una sau doua luni, dar este posibil sa incepi sa observi unele schimbari dupa doar doua saptamani.

Sistemul imunitar indeparteaza treptat celulele moarte care au fost cauzate de programul de slabire. Este important de retinut ca aceasta strategie de tratament va avea cele mai pozitive efecte daca este insotita de o dieta sanatoasa si exercitii fizice regulate. Scopul acestui proces este de a ajuta la eliminarea celulelor moarte de grasime (inghetate).

Elimina eficient grasimea corporala

Criolipoliza este o modalitate noua, definitiva de eliminare a tesutului adipos. Tehnologia foloseste o temperatura scazuta pentru a ucide direct celulele adipoase, ducand la eliminarea lor in timp. Celulele sunt eliminate ca urmare a cristalizarii lipidelor din celulele adipoase. Cand temperatura este intr-un interval specific, grasimea se solidifica si se cristalizeaza. Cu toate acestea, alte tesuturi care contin apa raman neafectate.

Vino si tu la Fysiogand pentru aceasta procedura!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *