Proiect nou in motorsport: NFT-uri si piloti de Rally

Daca esti fan Motorsport, si vrei sa sustii si tu motorsportul romanesc, atunci acest proiect îți este dedicat ție!  După un scurt tur al site-ului de prezentare al proiectului www.metarally.club am învățat despre proiect următoarele aspecte: faptul ca ofera transparenta strangerilor de fonduri, faptul ca doreste sa revitalizeze motorsportul romanesc dar mai ales faptul ca echipa doreste sa stranga o comunitate de fani Motorsport si este dispusa sa recompenseze eforturile comunitatii.

Despre Metarally.Club si tehnologia din spatele proiectului

MetaRally.Club – un proiect nou cu o echipa tânăra care este hotărâtă sa ajute piloții de Motorsport cât și comunitatea pe care o crează prin intermediului tehnologiei Blockchain. In asociere cu Vali Porcisteanu se va lansa prima colectie de NFT-uri care are ca rol principal strangerea de fonduri pentru o masina de Rally R5 pentru fostul campion national. Totodata comunitatea este recompesata cu o varietate de cursuri, bilete, echipamente si o masina de rally-ready to go; de asemenea, sansa de a trece de la fan motorsport la pilot in campionatul intern sau international este o oportunitate reala pentru orice membru al comunitatii Metarally.Club.
Unde poti afla mai multe detalii

Dacă consideri ca proiectul este și pentru tine, echipa MetaRally.Club te așteaptă pe site-ul lor sau pe canalul de Discord unde poti afla mai multe detalii despre cantitatea de NFT-uri pusa la dispozitia comunitatii, despre pretul unui NFT, dar mai ales despre data lansarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *