Proiecte de case moderne – tendinte actuale de pe piata imobiliara

Un proiect casa modern castiga popularitate din ce in ce mai mare in ultima perioada. Numarul de stiluri si nuante este atat de divers, incat uneori este destul de dificil sa le descoperi pe cont propriu.

Stilistica arhitecturii moderne in constructiile de locuinte private este destul de vasta. Modele de case actuale includ:

  • minimalism
  • modernism
  • functionalism european
  • hi-tech
  • stil de amenajare functional si fiabil.

Toate aceste stiluri sunt unite prin caracteristici comune, atat de atractive pentru persoanele care doresc sa cumpere un proiect de casa intr-un stil unic si functional.

Din multitudinea de proiecte case solicitate cel mai des, avem posibilitatea sa alegem cea care ni se potriveste noua, totodata avand grija sa detina urmatoarele caracteristici relevante:

  • Geamuri largi, facand posibila conexiunea intre interior si exterorul casei si permitand luminei sa patrunda peste tot
  • Terase si balcoane spatioase
  • Acoperisuri plate sau cu un unghi de inclinare minim
  • Utilizare optima a materialelor la decorarea fatadelor: piatra, lemn, metal, sticla
  • Folosirea echipamentelor de inalta tehnologie, etc.

Vei alege un proiect deja existent sau unul personalizat?

Proiectarea unei case in stil personal nu este doar intruchiparea ideilor indraznete in fatadele si amenajarile casei, ci si o abordare cuprinzatoare si atenta in faza initiala. Dupa ce te-ai decis asupra stilului, fie ca este vorba despre minimalism sau high- tech – poti trece la etapa urmatoare – proiectarea si ulterior constructia propriu zisa.

Desigur, poti oricand alege o optiune din catalogul standard de proiecte, printre ele se afla multe fatade frumoase si solutii avantajoase. Insa trebuie sa stii ca proiectele de case personificate au propriile subtilitati si caracteristici ale procesului de constructie, iar daca doresti sa obtii un „produs” de inalta calitate, atunci este mai bine sa contactezi o companie de constructii care are deja o experienta inalta. De regula, aceste companii au propriile proiecte si departamente de arhitectura dovedite si vei primi imediat sfaturi de specialitate cu privire la alegerea unui proiect anume.

Scopul companiei eProiecteDeCase este sa creeze pentru tine o casa moderna, confortabila si cu un aspect arhitectural deosebit, care sa depaseasca solutiile standard si sa-ti satisfaca nevoile locative.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *