Singurul proiect de case tip carte se lansează în cea mai exclusivistă zonă din Nordul Capitalei, în Pipera

Ecovillas Company anunță lansarea unui proiect unic în Europa cu o arhitectură ce simbolizează cărți puse într-o bibliotecă, iar fațada de la intrare este o carte deschisă ce reprezintă file din povestea vieții fiecărei familii

Cele 18 case construite de Ecovillas în apropierea bulevardului Iancu Niculae vor fi eficiente energetic și utilizează energia regenerabilă a pământului pentru încălzire, răcire și apa caldă. Fiecare casă fiind dotată cu pompă de căldură geotermică, care utilizează energia pământului pentru asigurarea agentului termic. Proiectul nu este racordat la gaze, fiind un proiect ce nu utilizează combustibili fosili. 

Pentru asigurarea încălzirii, răcirii și apei calde în complex, s-au realizat foraje și au fost amplasate sonde ce au rolul de a capta energia pământului. Am ales această soluție tehnică, deoarece este cea mai bună din punct de vedere al randamentului și al costurilor pe care le vor avea locatarii. Aceste pompe nu se folosesc pe scară largă momentan, deoarece costurile de implementare sunt mai ridicate, forajele sunt scumpe. Însă, noi am decis că un astfel de proiect merită ceea ce e mai bun și credem că familiile ce vor locui la Epique home vor aprecia tehnologiile inovative. (VLAS VEACESLAV, CEO Ecovillas Company)

Casele din proiectul Epique home sunt denumite după scriitori celebri la nivel internațional, o noutate pe piața imobiliară românească, ce va da unicitate fiecărei case. Ideea proiectului din punct de vedere arhitectural a fost a lui Maxim Calujac, un arhitect din Republica Moldova recunoscut la nivel internațional prin numeroasele premii câștigate pentru proiectele sale. 

Proiectul va oferi beneficii multiple celor ce vor alege să locuiască în cea mai bine cotată zonă din Nordul Capitalei. Fiecare casă este dotată cu sisteme de recuperare de căldură, ce vor da un aer proaspăt în locuință, fără a mai fi nevoie de deschiderea geamurilor, sistem pasiv de răcire prin ventiloconvectoare, finisaje din marmură, parchet stratificat și placări interioare din MDF furniruit. 

Din experiența proiectelor pe care le-am construit de-a lungul anilor, observăm că există o cerere a clienților de a cumpăra locuințe de calitate. Nu mai fac rabat la calitate și confort, deoarece au înțeles că atunci când îți iei o casă a ta important este să te simți perfect în ea. De aceea, am ales cele mai bune materiale, din gama premium-lux, pentru a oferi familiilor o experiență de locuire deosebită. (VLAS VEACESLAV, CEO Ecovillas Company)

Înălțimea locuințelor este generoasă, de 3 metri, cu spații vitrate mari pentru mai multă lumină naturală. Fiecare casă – carte are 4 camere, 3 băi, terasă circulabilă, grădină și parcare acoperită. Suprafața totală fiind de 158 mp, plus 83 mp de terasă circulabilă. 

Aspirator centralizat, sisteme smart home și inovație – puncte obligatorii pentru un proiect în Pipera

Zona Pipera este invadată de proiecte noi, iar tehnologiile utilizate și facilitățile noi aduc plus valoare proiectelor aflate acum în construcție. Dezvoltatorii au depășit barierele convenționale și investesc în inovație și energie verde pentru un consum redus și pentru case ce oferă o experiență deoasebită de locuit. 

În proiectul dezvoltat de Ecovillas în Pipera, va exista sistem de aspirator centralizat, ready smart home system, infrastructură pentru prize mașini electrice în parcarea acoperită a fiecărei case și se va pregăti traseul pentru ca cei interesați să poată dota casele cu panouri fotovoltaice pentru mai multă independență energetică. Fațada proiectului va fi din piatră naturală, iar terasa de pe acoperiș este circulabilă. Fiecare casă are curte interioară.

Proiectul Epique home are o valoare de piață de 7 milioane de euro. Prețul caselor la lansare este de 317.800 euro + tva. 

Ecovillas Company a dezvoltat mai multe proiecte rezidențiale în trecut, toate eficiente energetic, cu pompe de căldură geotermice. Compania a dezvoltat și vândut cu succes 2 proiecte de case în București și Mogoșoaia, dar și proiectul de apartamente LOFT green apartments, dezvoltat în Mogoșoaia, cu 154 de apartamente cu design loft. Proiectul LOFT green apartments fiind premiat internațional și național pentru inovație și arhitectură.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *