somiera

Somiera, de la o structura banala la una inovativa, cu numeroase beneficii pentru sanatate

De la o simpla structura utilizata pentru sustinerea saltelei, somiera a devenit un element-cheie, practic si util in orice dormitor. Prin promovarea unei pozitii corecte a corpului si a coloanei vertebrale, si prin oferirea optiunilor de reglare personalizata, modelele moderne din prezent aduc beneficii semnificative pentru calitatea somnului si pentru sanatatea generala. Achizitionarea unui articol din aceasta gama, potrivit nevoilor tale, poate fi investitia perfecta pentru a uita de insomnii, dureri de spate sau gat intepenit dimineata, la trezire.

Daca o lunga perioada de timp somiera era considerata doar un simplu suport pentru saltea, in ziua de azi, aceasta a fost adaptata pentru a raspunde cerintelor si nevoilor actuale de confort. Componentele inovative si mecanismele performante de reglaj fac ca acest produs sa fie unul complex, care poate indeplini o serie de functii extrem de utile pentru cei care isi doresc un somn profund si regenerator sau pentru cei care, din motive medicale, au nevoie de conditii speciale pentru a se recupera.

somiera
somiera

Avand in vedere numarul in crestere al persoanelor diagnosticate cu afectiuni ale coloanei vertebrale, contracturi musculare, migrene si circulatie sangvina deficitara, specialistii www.rame-pat.ro au venit cu solutii tehnice exceptionale pentru a facilita procesele de vindecare. Somiera are, in acest sens, capacitatea de a imbunatati pozitia corpului in timpul somnului, datorita designului ergonomic care ia in considerare anatomia corpului uman. Aceasta asigura o aliniere corecta a coloanei vertebrale, reducand tensiunile si presiunile exercitate asupra muschilor si articulatiilor. Prin mentinerea unei posturi optime in timpul somnului, aceste structuri contribuie la prevenirea durerilor de spate, oferind echilibrul ideal pentru o odihna lipsita de orice disconfort.

Structurile metalice

Variantele metalice, destinate pentru doua persoane, sunt alcatuite din doua zone independente de odihna, care nu permit transmiterea miscarilor de la un partener la altul. Modelele cu rabatare sunt ideale pentru incaperile de dimensiuni mici si ofera importante spatii de depozitare, atat de pretioase in orice casa. Sistemul de rabatare poate fi montat pe lungime sau pe latime, iar balamalele faciliteaza ridicarea structurii la un unghi de circa 40 de grade, suficient pentru a avea acces cu usurinta la intregul spatiu de dedesubtul sau.

Somiera din lemn de fag

Modelele din aceasta categorie sunt foarte indragite si solicitate de cumparatori. Rezistente si confortabile, ele sunt perfecte pentru saltelele din spuma poliuretanica, memory sau cele cu latex, dar si pentru saltelele cu arcuri. Fixe sau rabatabile, cu actionare manuala sau electrica, prin telecomanda, acestea au zone separate de odihna, pentru ca miscarile sa fie amortizate, fara a fi transmise de la un partener la altul. Lamelele pot fi reglate pentru a relaxa zona lombara si pentru a mentine coloana vertebrala intr-o pozitie foarte comoda.

Spre deosebire de cele fixe, modelele rabatabile sunt dotate cu un sistem performant de ridicare – coborare a structurii aferente capului si picioarelor, fiecare utilizator putand stabili unghiul de inclinare dorit pentru a beneficia de confortul de care are nevoie. Lamelele sustinute de amortizoare ABS distribuie in mod egal greutatea pe suprafata ramei de pat, iar amortizoarele 3D din TPE – SBS relaxeaza muschii gatului, zona cervicala si intreaga coloana vertebrala.

Somiere cu lamele late, ideale pentru supraponderali

Aceasta gama este destinata indeosebi persoanelor supraponderale, dar si celor care isi doresc un produs mult mai rezistent. Modelele isi pastreaza elasticitatea necesara sustinerii corecte a coloanei vertebrale, datorita lamelelor foarte late, si ofera corpului un suport impecabil.

Somiera este, asadar, un articol indispensabil in orice dormitor, noile functii si accesorii garantand un confort sporit. Achizitioneaza modelul cel mai potrivit pentru nevoile tale si imbunatateste-ti in acest fel calitatea vietii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *