Specialistii in amenajari si constructii ii gasesti aici

MMConstruct are o vasta experienta in domeniul constructiilor, fiind infiintata de aproape 20 de ani, timp in care a acumulat suficienta experienta pentru a efectua proceduri de calitate in multe cazuri, spre satisfactia deplina a oricarui client. Prin urmare, diverse proiecte de amenajare interioara si exterioara pot fi puse in practica oricand, iar performanta merita luata in considerare in toate cazurile.

Doar calitate

Calitatea serviciului dicteaza totul, insa la MMConstruct nu trebuie sa se aloce cine stie ce bugete. Cu alte cuvinte, nu este cazul sa faci compromisuri sau sa iei decizii care nu te satisfac pe deplin.

Renovare spatii de birouri

Unul dintre serviciile oferite de MMConstruct este reamenajarea spatiului de birouri astfel incat intregul spatiu sa fie pus in valoare, facandu-l mult mai eficient si devenind implicit mai functional.

Pereti din gips carton

Acest serviciu este ideal in multe conditii, fie in propria casa, fie la locul de munca, este o modalitate grozava de a obtine un spatiu nou, este mai practic, iar din moment ce peretii se descurca atat de bine in conditii umede, nu se vor deteriora mult timp, avand o lunga durata de viata.

Pereti din sticla

Acestia sunt intotdeauna asociati cu spatii moderne, atat acasa, cat si la locul de munca pentru a delimita spatiile si a aduce o senzatie de aerisire, dar permitand si mai multa luminozitate. Merita sa ii iei in calcul intr-un proces de renovare sau construire a unei cladiri.

Amenajari interioare

Aceasta procedura poate schimba complet aspectul unui spatiu si poate deveni mai „noua”, este o oportunitate grozava de personalizare si de a permite clientilor sa lucreze sau sa locuiasca intr-un mediu atractiv si curat, in care sa se simta grozav.

Demontarea si reasamblarea peretilor de sticla

Peretii de sticla nu sunt demult o noutate in constructii. MMConstruct ofera acest serviciu de demontare si remontare pentru situatiile in care un perete deja instalat nu este conform asteptarilor si doriti sa schimbati spatiul pentru o functionalitate mai buna.

Tavane casetate

Acestea sunt mai des intalnite in cladirile de birouri si centrele comerciale, dar nu neaparat neobisnuite in mediile rezidentiale, fiind solutii practice pentru a accentua adevarata suprafata a unui spatiu. Aceasta solutie este potrivita si pentru hoteluri, cafenele, restaurante sau sedii corporative, procedura este foarte simpla si practica, deoarece aduce posibilitatea instalarii de noi sisteme de iluminat si sunet, iar acestea sunt ascunse in tavan, astfel incat intretinerea este foarte simpla. Pentru a afla totul despre serviciile mmconstruct.ro poti accesa site-ul si pe acesta cale vei cunoaste detalii esentiale despre fiecare serviciu oferit in parte. Alege exact ceea ce ai nevoie si nu trebuie sa faci compromisuri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *