Stailer – Timpul trece, programarea la salon merge

A fost nevoie doar de un singur Stailer pentru ca programările la salon să fie mult mai accesibile și ușor de realizat. Această platformă cuprinde aproape toate saloanele din orașele Cluj, Timișoara, Oradea, Iași și București și afișează disponibilitatea stiliștilor pentru orice zi. Dacă tot vine anotimpul cald, poți să optezi și tu pentru o nouă coafură. Timpul trece și este păcat să rămâi cu același stil mereu, în materie de hairstyling.

Dacă până acum nu mergeai la salon pentru că era greu să obții o programare, acum nu mai ai nici o scuză. Poți accesa oricând Stailer și în câteva minute ai un locul pe scaunul stilistului, rezervat.

Acces foarte ușor și utilizare gratuită

Dacă ești interesat de cum poți utiliza Stailer trebuie să știi că nu este nimic complicat. Dacă ai un device și acces la internet, poți foarte simplu să scrii pe Google www.stailer.ro și mai apoi platforma te poartă prin toate serviciile de care dispune. Poți selecta din listă ceea ce îți dorești. Aceste selecții sunt cu privire la serviciul de care dispui, deoarece include mai tot ce ține de sfera hair & beauty, dată, oră, gen și oraș.

Stailer.ro este gratuit pentru orice utilizator, indiferent dacă are sau nu cont. Chiar și tu poți încerca prima dată serviciile sale, te programezi fără cont să vezi care este procesul. După o primă utilizare, cu siguranță vei vrea să ai un cont creat, mai ales datorită faptului că vine la pachet cu anumite avantaje.

Imaginează-ți fața iubitului tău atunci când intri în casă cu o coafură complet schimbată, cu părul aranjat de un profesionist în domeniu. Se va îndrăgosti din nou de tine. Puțină diversificare nu strică niciodată, așa că mergi la salon atunci când îți dorești și relaxează-te în timp ce stiliștii, cosmeticienii sau manichiuristele îți oferă serviciile pe care le alegi. Dacă știi că mai uiți din când în când, creează un cont pentru că acesta îți permite să setezi un reminder care să sune înainte de programare.

Tot cu ajutorul acestuia poți gestiona mult mai simplu programările pentru că vezi exact unde ai fost și când. Poți merge din nou la același stilist dacă te-a impresionat cu skillurile sale. Jonglezi printre programări exact așa cum vrei.

Fără panică în caz că trebuie să anulezi programarea

Și ce dacă a intervenit ceva și nu mai poți ajunge la salon? Nu te panica, pentru că totul are rezolvare. Nu te ceartă nimeni și nici nu trebuie să îți ceri scuze prin telefon de la stiliști. Accesezi din nou platforma și anulezi foarte simplu.

Stilistul este anunțat în timp util și tu poți să faci oricând altă programare. La fel se întâmplă și în cazul în care acesta are vreo problemă și nu mai poate rămâne la serviciu. Ești anunțat din timp și poți oricând să accesezi platforma și să cauți alt salon.

Poți descoperi toate bucuriile Stailer dacă accesezi site-ul și pentru mai multe informații trimite un e-mail la adresa support@stailer.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.