Suplimente pentru slabire si arderea grasimilor

Te-ai uitat in oglinda si nu ti-a placut ce ai vazut. Te-ai hotarat deci sa iei deciziile potrivite astfel incat sa ajungi la forma fizica mult visata. Ti-ai facut abonament la sala, ai adoptat un regim alimentar sanatos si esti mai optimist cu privire la rezultate. Totusi, acestea intarzie sa apara. De ce?

Chiar daca mananci mai putin, organismul se poate sa se fi obisnuit deja cu aportul redus de calorii si sa nu mai reactioneze. Pentru a-ti accelera metabolismul, poti consuma mai multe citrice, fructe de padure, usturoi, verdeturi, kiwi. Poti de asemenea sa recurgi la exercitii de respiratie axate pe cresterea aportului de oxigen, sa petreci mai mult timp in aer liber si sa faci exercitii de aerobic intense.

In plus, poti apela la suplimentele pentru slabire și arderea grasimilor din selectia FIT4PRO. Acestea conțin concentrat din extract de ceai verde, acid linoleic conjugat (CLA), L-carnitină, trigliceride de origine vegetală cu catena medie, cafeina anhidra, precum si alte extracte din plante.

BASIC L-Carnitine de la NUTRIVERSUM conține 1500 mg l-carnitină tartrat pe porție. L-carnitina este o substanta cu o eficienta recunoscută pentru pierderea grăsimii. Eficiența sa se datorează în principal capacității sale de a utiliza grăsimea ca sursă de energie, în loc să o depoziteze. În plus, L-Carnitina îmbunătățește timpul de recuperare dupa antrenamente intense și previne apariția durerii musculare (DMAT). Aceste două aspecte constituie avantaje semnificative pentru persoanele care se antrenează intensiv.

Real Pharm L-carnitine Green Tea & CLA  – este un supliment pe bază de tartrat de L-carnitină de cea mai bună calitate, care este cunoscut pentru proprietățile sale puternice de slăbire. Produsul îmbogățit cu extract de ceai verde și acid linoleic conjugat (CLA) prezintă proprietăți nutriționale unice, care activează metabolismul, ajută la reducerea radicalilor liberi și menține elasticitatea vaselor de sânge.

Muscle Care Green TeaReglează metabolismul lipidelor, reducand cantitatea de colesterol si lipide din sânge.  Ceaiul verde acționează eficient în controlul greutății prin două mecanisme importante: mărește consumul energetic conducând la arderea grăsimilor în exces, iar efectul său diuretic ajută la eliminarea apei. Datorită efectului diuretic se realizează o eliminare eficientă a toxinelor din organism. Concentrația de polifenoli este deosebit de importantă întrucât aceștia sunt recunoscuți ca având efect antioxidant superior vitaminei C și E. Ultimele studii arată că este util în preîntâmpinarea și reducerea simptomelor artritei reumatoide si in afecțiunile prostatei.

Pentru cele mai bune rezultate, alege cu incredere suplimentele Fit4Pro. Produsele noastre sunt rezultatul a peste 40 de ani de experiență în domeniu. Rețeta unică a fiecărui produs și materiile prime atent selecționate fac diferența.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *