Tommy Hilfiger deschide un nou magazin în Promenada, Craiova

Pe 5 octombrie, un nou magazin Tommy Hilfiger și-a deschis porțile în Promenada, Craiova, cu un design elevat și contemporan care a captat atenția tuturor.

Într-un spațiu rafinat, fanii brand-ului care vizitează magazinul deschis recent pot vedea noua colecție Toamna 2023, care oferă o viziune modernă a stilului, inspirată atât de evadările în aer liber, cât și de elementele esențiale prep cool, Classic American, specifice TOMMY HILFIGER.

Colecția are în centru îmbrăcămintea pentru exterior, prin jacheta puffer New York, oferind o nouă interpretare a emblematicului item din anii ’90, care a câștigat popularitate în rândul tinerilor din acea perioadă datorită branding-ului vibrant, culorilor îndrăznețe și modelelor supradimensionate. Această colecție prezintă o abordare modernă a stilurilor clasice și a siluetelor istorice, reinterpretând într-o manieră ludică elemente specifice brand-ului, cum ar fi Tartanul Tommy original, schema de culori definitorie roșu, alb și albastru, dunga recognoscibilă și monograma TH.

Situat în centrul comercial recent deschis, noul spațiu TOMMY HILFIGER impresionează vizitatorii prin design-ul său arhitectural care reflectă caracterul emblematic al brand-ului și îmbină perfect elementele clasice și moderne, rezultând o atmosferă șic și spațioasă. La intrare, oaspeții sunt primiți într-un cadru confortabil și îmbietor, care rămâne fidel identității mărcii, încorporând o fuziune rafinată de caracteristici contemporane și sofisticate care captivează de la prima vedere. În interiorul magazinului predomină o ambianță caldă și luminoasă, caracterizată prin parchet rustic din lemn și vitrine. Aceste elemente, combinate cu lemnul alb lucios și accente decorative inspirate de culorile semnătură ale mărcii, prezintă colecțiile TOMMY HILFIGER într-o manieră distinctă și în același timp oferă o experiență de cumpărături unică.

Rămânând dedicat sustenabilității și conservării mediului, magazinul TOMMY HILFIGER a folosit materiale care reduc în mod activ impactul asupra mediului.

Magazinul TOMMY HILFIGER recent deschis se găsește la parter, în Promenada, situat pe Calea Severinului 61, Craiova.

Despre SARKK

SARKK a fost fondată în 1998 cu scopul de a fi distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord și Moldova.

De la 1 iulie 2019, compania a fost numită și distribuitor exclusiv pentru Calvin Klein în Grecia, România, Cipru, Bulgaria, Albania și Macedonia de Nord.

Extinderea companiei se bazează pe o abordare omnichannel și produsele ambelor brand-uri sunt disponibile în magazine fizice, prin parteneriate Shop In Shop, magazine Outlet, o largă rețea de clienți angro, precum și pe tommy.com

Vizând mereu o dezvoltare organică și durabilă, condusă de valorile CSR, SARKK, cu pași stabili și încrezători, este una dintre cele mai sănătoase corporații din industrie și se extinde captivând chiar și pe cei mai exigenți consumatori.       

Despre Tommy Hilfiger

TOMMY HILFIGER este unul dintre cele mai recunoscute brand-uri de lifestyle premium din lume, o sursă de admirație și inspirație pentru consumatori din 1985. Brand-ul creează un stil emblematic, care prinde viață la intersecția dintre clasic și nou, creat împreună cu oameni care modelează cultura la nivel global. TOMMY HILFIGER celebrează esența stilului american clasic cu o notă modernă. Tommy Hilfiger oferă consumatorilor din întreaga lume calitate premium, prin TOMMY HILFIGER și TOMMY JEANS, cu o gamă largă de colecții, inclusiv îmbrăcăminte sport, denim, accesorii și încălțăminte pentru bărbați, femei și copii. Tommy Hilfiger are un angajament de neclintit față de sustenabilitate și incluziune.

Vânzările globale în retail ale produselor TOMMY HILFIGER au fost de aproximativ 9,3 miliarde USD în 2021, iar brand-ul este susținut de peste 16.000 de asociați din întreaga lume – prezent în 100 de țări și în peste 2.000 de magazine, inclusiv cel mai mare magazin global al său, tommy.com.

Despre Promenada

Promenada, parte din portofoliul NEPI Rockcastle, cel mai mare și modern centru comercial din municipiul Craiova, are o suprafață închiriabilă de circa 80.000 metri pătrați, din care noul centru comercial și retail park-ul ocupă aproximativ 63.700 mp, iar magazinul Dedeman, 16.000 metri pătrați.

Zona comercială găzduiește peste 130 de magazine, mixul de chiriași incluzând atât nume în premieră la nivel național, cât și numeroase branduri în exclusivitate pe piața din Craiova. Alte premiere sunt constituite de retaileri de tehnologie și software (iStyle).

Promenada pune la dispoziția clienților săi peste 2.800 de locuri de parcare și restaurante de tip drive-through, precum KFC, precum și cea mai mare terasă panoramică exterioară din Craiova, unde se găsesc restaurante și cafenele, pentru o experiență cât mai plăcută de petrecere a timpului liber.

Cu aplicația mobilă SPOT, disponibilă gratuit în Google Play și App Store, clienții Promenada sunt recompensați cu puncte de loialitate la fiecare sesiune de cumpărături, ce aduc oferte și beneficii exclusive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *