Tomografie computerizata la clinica medicala Romgermed | Afla mai multe

Ce trebuie sa cunoastem despre tomografie computerizata

tomografie computerizata

Aceasta metoda de cercetare revolutionara numita tomografie computerizata apartine categoriei de imagistica medicala cu precizie si viteza extrem de ridicate. Programul se bazeaza pe raze X pentru a reconstitui imaginea interiorului corpului uman. In functie de tipul de echipament si software utilizat, puteti obtine, de asemenea, imagini 3D ale diferitelor parti interne ale corpului uman.

Cu un software mai avansat, puteti obtine chiar si structura 3D a organelor interne. Cea mai buna parte este ca aceasta verificare nu va afecta in niciun fel sanatatea pacientului, iar medicul va utiliza doza corecta de radiatie pentru fiecare pacient. Examinarea de tomografie computerizata va dura cateva minute si veti putea continua ziua fara probleme. Aceasta scanare CT nu va dura mult, dar trebuie totusi sa va amintiti anumite aspecte ale acestei examinari. In primul rand, medicul va va spune sa va intindeti pe spate in pozitie verticala. Nu vi se va permite sa va deplasati. In plus, va rugam sa nu aduceti bijuterii cu dvs., deoarece acestea nu sunt permise in timpul examinarii. Personalul medical va fi intotdeauna alaturi si va va oferi informatii la fiecare pas.

Cum se efectueaza scanarea CT?

O scanare CT nu dureaza mult, dar trebuie sa respectati anumite reguli pentru ca imaginea organelor interne sa fie cat mai exacta posibil. Prin urmare, pentru a face imaginea cat mai clara posibil, este necesar sa va intindeti pe masa si sa nu va miscati deloc. Specialistul care a efectuat examenul va poate spune sa urmati anumite instructiuni. Ar trebui sa acordati intotdeauna atentie acestor instructiuni pentru a evita repetarea acestei verificari.

Acum la Romgermed poti beneficia si de scanari CT. Prin urmare, daca medicul dumneavoastra va recomanda o scanare CT, va rugam sa asteptati si sa va programati imediat la clinica Romgermed. Aceasta inspectie va fi finalizata rapid, deci nu trebuie sa va faceti griji, deoarece nu este dureros sa utilizati un scaner de tomografie computerizata. Cand medicul dumneavoastra are nevoie de imagini ale organelor interne, el va recomanda acest test pentru a face un diagnostic corect. Medicii de la Romgermed Clinic sunt cat mai pregatiti. Prin urmare, puteti avea incredere specialistii clinicii Romgermed!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *