Tot ce nu stiai despre silimarina

Exista nenumarati compusi de care organismul are nevoie pentru a functiona la capacitate maxima si pentru a se putea feri de riscurile la care este expus constant. Majoritatea se pot asimila printr-o alimentatie sanatoasa, insa exista unele care se gasesc in alimente pe care cu greu le poti introduce in dieta de zi cu zi. Acesta este si cazul silimarinei, de care avem nevoie intr-o cantitate modica, dar care este foarte importanta pentru sanatate. Intra pe Go Vita si descopera ce beneficii are silimarina si cum iti poti asigura doza zilnica necesara, fara prea mult efort.

Ce este silimarina?

Recunoscuta mai ales pentru beneficiile sale in lupta contra afectiunilor hepatice, silimarina este complex de flavonoide. Aceasta se obtine prin extractia controlata din semintele unei plante ale carei fructe sunt ajunse complet la maturitate.

Care sunt proprietatile silimarinei?

Acest compus este renumit pentru efectele sale medicinale, fiind un antiinflamator si antioxidant puternic, care lupta impotriva instalarii diferitor boli. Cea mai mare putere o are impotriva afectiunilor hepatice, dat fiind faptul ca scade stresul oxidativ din ficat, combatand efectele unui comportament excesiv nesanatos. La fel de eficient este si in tratarea sau reducerea inflamatiilor de la nivelul pielii, precum acneea severa, indiferent de varsta. Cu alte cuvinte, silimarina poate ajuta la prevenirea majoritatii bolilor cauzate de instalarea unei inflamatii in corp. De asemenea, poate fi utilizata si ca tratament in cazul unora deja existente, precum: ciroza; afectiuni ale sistemului digestiv, astm sau boli precum Parkinson, Alzheimer, etc. Pentru a avea efectele scontate, se recomanda consultarea unui medic care sa prescrie doza ideala pentru scopul vizat.

Cum asimilezi silimarina in mod natural?

Cateva plante contin acest compus in mod natural si trebuie sa le consumi frecvent pentru a avea garantia ca atingi nivelul optim recomandat. Printre acestea se numara anghinarele, turmericul si mai ales armurariul. Suplimentele sunt necesare abia in momentul in care dieta zilnica nu iti ofera necesarul optim de silimarina, fiind totusi un compus destul de greu de procurat doar prin alimentatie.

De ce sa alegi Go Vita?

Pentru ca nevoile si problemele variaza de la un client la altul, diversitatea este cheia. Aici vei gasi cantitati, combinatii si concentratii variate, dintre care vei putea alege in functie de scopul tau sau de recomandarile stricte ale medicului.

Sanatatea este prioritizata in filosofia Go Vita. Suplimentele alimentare joaca un rol important in mentinerea acesteia la un nivel optim si tocmai de aceea este necesar ca oricine sa aiba acces la ele, fara piedici ce tin de aspectul financiar. De aceea, in magazinele noastre vei fi intampinat de preturi foarte avantajoase la toata gama de produse, inclusiv suplimente cu silimarina, indiferent de forma si concentratiile lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *