Bijuteria Mataranga

Tot ce trebuie să cunoașteți despre bijuteriile bărbătești

Duse sunt zilele în care bijuteriile unui bărbat se limitau la o singură verighetă și nimic mai mult. Este posibil să fi auzit că bijuteriile nu sunt pentru bărbați. Vikingii purtau bijuterii. Regii purtau bijuterii. De fapt, aproape fiecare om semnificativ din istorie purta argint și aur. Deci, nu vă descurajați. Bărbatii care poartă aur sunt semnul unui bărbat încrezător, distins, bine îmbrăcat. Atunci când vine vorba de bijuterii elegante pentru bărbați, singura regulă este că nu există reguli.

Orice bărbat indiferent de vârstă nu ar trebui să se simtă niciodată inconfortabil să poarte bijuteria preferată. Pentru că, la urma urmei, regulile modei sunt făcute să fie încălcate. Iată câteva sfaturi despre cum să purtați bijuterii elegante pentru bărbați

Mergeți la un interviu?

Purtați un ceas. Aveți programate întâlniri importante pentru a doua zi? Purtați un ceas. Vă întrebați cât mai mult până la prânz? Verificați-vă ceasul. Ceasurile sunt o modalitate ideală pentru începători de a încorpora bijuterii elegante în orice garderobă.

Lanțurile de aur

Lanțurile sunt chintesența în alegerea bijuteriilor elegante pentru bărbați. De fapt, probabil că dețineți deja unul sau două. Arată foarte bine cu un tricou și blugi, precum și cu cămăși și pantaloni eleganți. Argintul este bun, dar ar trebui să deții și un lanț aur barbati. Bijuterii din aur galben au ceva care te scot în evidenta în ochii femeilor. Încercați acest lucru: Păstrați un lanț cu zale în colecția de bijuterii. Găsiți ceea ce vă place și purtați-l frecvent! Puteți să adăugați un pandantiv care are importanță pentru dvs., indiferent dacă este vorba despre o cruce sau un simbol unic.

Purtarea de mai multe lanțuri în același timp este și ea o variantă atâta timp cât sunt simple. Singurul lucru este să nu exagerați purtând prea multe lanțuri stivuite în jurul gâtului.

Inele bărbătești

Inelele bărbătești sunt extrem de populare acum. Celebritățile poartă inele pe covorul roșu în ultima vreme. Aceste inele arată foarte bine cu un model decorativ, diamante și pietre, inițiale gravate, sau simple, cu un finisaj special. Încercați acest lucru: purtați acest gen de inele pe degetul mic. Sigur, este o mișcare neconvențională. Dar va fi primul lucru pe care oamenii îl observă atunci când te întâlnesc. Această regulă este ușor de contestat, dar vă sugerez nu mai mult de două inele pe aceeași mână în același timp (cu excepția cazului în care le purtați unul peste altul- și maxim trei inele pe aceeași mână).

Încercați inelele cu textură

De mii de ani, am prețuit argintul și aurul pentru frumusețea și raritatea lor. Iar valoarea durabilă a acestor metale prețioase sporește și mai mult atractivitatea lor. Încearcă ceva mai mult decât verigheta simplă și purtați acest gen inele care celebrează textura metalului, forma, și finisajul. Încercați acest lucru: purtați pe mâna stânga o brățară fixă de argint. Această brățară este o alegere bărbătească al cărei finisaj argintiu va obține o patină frumoasă în timp. Nu vă fie teamă să purtați și inele deasemenea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *