Totul despre noile telefoane iPhone13!

Noile telefoane iPhone 13 sunt ultimul model de telefon inteligent oferit de catre Apple si pot fi achizitionate in mai multe versiuni:

iPhone 13;

iPhone 13 mini ;

iPhone 13 Pro ;

iPhone 13 Pro Max.

Aceste telefoane sunt disponibile acum pentru comanda de la Quickmobile.ro si reprezinta cadoul ideal pentru cei ce doresc sa isi surpinda jumatatea.

Spre deosebire de modelele precedente, iPhone13 ofera o baterie cu o autonomie mai mare, un spatiu de stocare care proneste de la 128 GB direct din fabrica si poate ajunge chiar la 1TB pentru modele pro, si desigur, noul chip A15 bionic. 

Apple a confirmat, de asemenea, ca acest A15 Bionic va folosi acelasi numar de nuclee CPU ca A14: patru nuclee eficiente din punct de vedere energetic si doua nuclee performante. Dar, din nou, imbunatatirile arhitecturii ar trebui sa asigure in continuare ca iPhone 13 este mai puternic decat iPhone 12.

Interesant este faptul ca, Apple ofera doua configuratii diferite ale A15 Bionic cand vine vorba de grafica: iPhone 13 va avea 4 nuclee GPU, dar iPhone 13 Pro va avea 5. Asta inseamna ca iPhone 13 Pro va fi cel mai rapid telefon atunci cand vine vorba de rularea jocurilor si editarea videoclipurilor. Apple sustine ca aceasta este cea mai puternica performanta grafica pe care o puteti gasi in prezent pe un smartphone.

Apple a confirmat si faptul ca A15 Bionic are un nou motor Neural cu 16 nuclee capabil sa efectueze 15,8 trilioane de operatii pe secunda. Acest lucru permite o invatare automata imbunatatita, care ofera un impuls pentru acesibilitate, precum Siri si Live Text in Camera. 

De asemenea, procesorul nu este unica schimbare pe care Apple a facut-o, noul model reflecta si posibilitatea de a face poze mai realiste. Apple spune ca sistemul de camere cu senzor triplu de 12 megapixeli de pe iPhone 13 Pro si iPhone 13 Pro Max este cel mai mare avans al sistemului de camere de pana acum. Ambele modele au un teleobiectiv de 77 mm cu un zoom optic de 3x atat pentru fotografii, cat si pentru videoclipuri. 

Apple a integrat, de asemenea, un nou senzor ultra-lat, cu 92% mai bun in conditii de lumina slaba, comparativ cu predecesorul sau. Acest senzor include pentru prima data macro fotografie, abordand un neajuns destul de semnificativ la modelele iPhone. Asta inseamna ca veti putea sa va apropiati 2 cm de subiect. Functia a aratat uimitoare in timpul evenimentului, asa cum va asteptati, iar Apple spune ca va functiona si in moduri video, slo-mo si time lapse. Camera principala de 1,9 um Wide pixel ofera mai multe detalii decat iPhone 12 Pro si promite claritate in de 2x lumina redusa datorita diafragmei f / 1,5.

Toate cele trei camere au acum si modul Night activat, in timp ce compania promite o noua functie de fotografie de calcul Smart HDR pentru rezultate chiar mai bune bazate pe AI.

IPhone-ul Apple este o alegere buna si pentru copii, mai ales daca intreaga familie foloseste dispozitive si telefoane Apple. Utilizarea telefonului este sigura, deoarece parintii pot tine usor evidenta a ceea ce fac copiii cu telefoanele lor, motiv pentru care iPhone-ul este o alegere excelenta pentru primul telefon al unui copil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *