Transport decedati de top pentru linistea familiilor indurerate

O familie indurerata nu isi mai gaseste linistea de la comunicarea vestii decesului si pana la sfarsitul inmormantarii. Ingrijorari de tot felul apar de la  conturarea certitudinii ca omul drag a plecat intr-o lume mai buna. Ce ganduri ii framanta pe apartinatori? Iata cateva dintre acestea: daca transport decedati  va decurge fara incidente, daca vor fi luate cele mai bune lucruri pentru defunct si se va gasi specialistul care sa faca imbalsamarea ca la carte, sa nu se simta mirosul de cadavru, daca intreaga organizare a ceremoniei va fi perfecta.

Unii sunt sensibili si la gura lumii, altii, in schimb, vor sa aiba sufletul impacat stiind ca totul s-a facut perfect. La o inmormantare se lucreaza intens, iar organizatorii lipsiti de experienta in mod sigur ca vor uita ceva sau in activitatea lor sincopele sunt inerente.

Da, trebuie sa fim perfectionisti, fiindca le datoram asta celor care pleaca in calatoria finala. In memoria lor, totul trebuie sa fie perfect, de la sicriu, la cruce, aranjamente funerare, masina funerara, soferul care o conduce si pana la groapa si pachetelele impartite de biserica.

Nu-i asa ca daca ai pe cineva grav bolnav si iti spune ca ar manca pepene sau capsuni in mijlocul iernii, scotocesti orasul sa i le gasesti?

Dar cand vorbim de ceremonia de luat-ramas bun, nu te dai peste cap ca lumea sa dea nota 10+ organizarii?

Daca lui X i-au placut toata viata napolitanele cu lamaie, eu, in calitate de apartinator, voi depune eforturi mari sa pun in pachetelele pe care le impart la biserica in memoria lui acest produs, ca el sa se bucure de acolo, de unde se afla.

Transportul decedati perfect din tara sau din afara ei se face numai si numai cu ajutorul celor mai bune firme de servicii funerare, fiindca in flota lor se gasesc masinile potrivite unui astfel de transport pretentios.

Nu poti duce sicriul descoperit (in tara) intr-o masina oarecare, iar soarele sa bata cu putere in trupul neinsufletit, mai ales daca nu s-a facut imbalsamarea si s-a mers pe metode rudimentare!

Iti dai seama ce ii faci celui drag, daca recurgi la aceste metode primitive si ce le faci celor care va onoreaza cu prezenta la ceremonie?

Cei care vin in numar mare la mortul tau cu o floare si o lumanare si cu un cuvant de imbarbatare, iti fac cinste si trebuie sa ii scutesti de traume olfactive sau vizuale, de aceea nu pornii cortegiul funerar fara masina funerara potrivita!

Masina funerara foarte buna se distinge prin urmatoarele particularitati:

1. Circula legal 100%, adica are toate impozitele platite, taxele si autorizatie de transport funerar. Daca prin absurd i-ar trece cuiva prin minte sa opreasca masina funerara, soferul are toate actele necesare la el si transportul nu poate fi interrupt.

2. Are capacitatea de a furniza temperaturi scazute in locul de depozitare al sicriului cu trupul neinsufletit.

3. Sicriul este securizat si nu poate sa cada in timpul manevrelor.

4. Exista loc suficient si pentru coroane sau aranjamente funerare si pentru cruce si capac.

5. Sunt curate si mereu pregatite sa asigure transportul funerar al celor care au nevoie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.