Tricouri și tricouri polo – elemente de bază ale dulapului la modă

În garderoba de bază, există un loc pentru un tricou în orice stil. Poate fi purtat în siguranță nu numai primăvara și vara, ci inclus și într-un look business și combinat cu orice îmbrăcăminte sport și casual în orice anotimp.

La tricouri poți purta chiar și un cardigan, o cămașă sau blazer la modă. Tricourile au încetat de mult să fie asociate exclusiv cu stilul sportiv de zi cu zi. 

Tricoul a devenit atât de versatil, încât astăzi este greu să ne imaginăm haine cu care să nu fie combinat. Chiar și un stil sofisticat de vestimentație arată grozav cu un tricou.

Tricouri damă moderne

Tricourile moderne pentru femei sunt într-o varietate de opțiuni strălucitoare atât în ​​croială, cât și în finisaj. Culorile bogate, materialele și tendințele actuale au jucat un rol important în moda tricourilor de damă. Prin urmare, poți să iei în considerare întreaga varietate de tricouri.

Modelele de bază, negru și alb ca întotdeauna, rămân în afara tendințelor. Modelele clasice sunt la fel de relevante ca și până acum, dar stilul unor astfel de tricouri a devenit mai liber, mai aproape de trendul supradimensionat. 

Dacă îți plac tricourile mulate, este mai bine să alegi un model cu imprimeu trendy sau fashion. La modă în acest sezon este să porți tricoul cu imprimeu asortat cu adidașii.

Tricouri – culori

Paleta de culori la modă pentru tricouri este destul de vastă, deoarece nu numai opțiunile monocromatice strălucitoare de albastru, negru, alb, bej, roz, galben, verde, roșu vor fi relevante, ci de asemenea, și imprimeurile contrastante și grafice.

Fiind cea mai confortabilă și versatilă îmbrăcăminte a dulapului, tricourile fashion au primit de data aceasta idei de design mai originale. Poți lua în considerare cele mai relevante stiluri, pe platforma mkp.ro.

Tricouri polo

În sortimentul de îmbrăcăminte pentru bărbați există mai multe lucruri din categoria must have, pe care fiecare bărbat trebuie să le cumpere și să le aibă în garderoba sa. 

Un articol vestimentar semnificativ, iar pentru unii bărbați, cel mai important, este ocupat de tricoul polo bărbătesc, adesea purtat de mulți bărbați ca tricou de zi cu zi. La fel ca o cămașă albă pentru bărbați, tricoul polo este un element de bază care poate fi ușor combinat cu aproape orice model de pantaloni, blugi, pantaloni scurți. 

Un bărbat poate purta un tricou polo atunci când își petrece timpul liber cu prietenii, pentru lucrul la birou și pentru un eveniment sportiv. 

Cu abordarea corectă a propriei sale înfățișări, orice bărbat poate arăta potrivit în tricou polo, demn și respectabil. 

În plus, există anumite domenii ale vieții în care un cod vestimentar strict nu este pe deplin strict. Prin urmare, tricourile polo pot fi găsite la bărbați în aproape orice împrejurare.

Caracteristica tricoului polo este gulerul și platca cu nasturi. În acest sens, tricoul polo pentru bărbați pare a fi mai versatil decât cămașa clasică.

Tricouri polo de calitate

Tricoul polo pentru bărbați are o importanță deosebită în sezonul primăvară-vară, deoarece de mai bine de o duzină de ani se află în topul celor mai stilate și la modă vestimentații pentru bărbați. 

Cu toate acestea, atunci când cumperi un tricou polo, familiarizează-te cu tendințele actuale în moda masculină a sezonului curent.

Drept urmare, astăzi poți găsi tricouri polo pentru bărbați peste tot – de la un club de iaht de elită și un teren de tenis privat, până la un birou obișnuit și un restaurant fast-food. 

Cu toate acestea, tricourile polo la modă sunt foarte diferite de uniformele ieftine, iar aspectul sofisticat al unui cunoscător al îmbrăcămintei bărbătești la modă, va distinge cu ușurință un articol de calitate nobilă, de bunurile de consum ieftine. 

De aceea, atunci când cumperi tricouri polo dintr-un magazin, este important să nu faci alegeri greșite. Poți alege tricouri polo de calitate de pe platforma mkp.ro, cu care ulterior te vei simți încrezător și confortabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *