tigla metalica

Tu cum alegi tigla metalica ideala pentru casa ta?

Atunci cand ne gandim la locuinta visurilor noastre, fara a sta prea mult pe ganduri, ne dorim sa alegem cele mai bune materiale de constructie si sa o facem sa arate exact asa cum ne-am imaginat. Fara dar si poate, locuinta la care visam si in care investim sume considerabile, trebuie sa fie pe gustul nostru si sa ne satisfaca nevoile. Atunci cand vine vorba de una dintre cele mai importante etapte, si anume, cea in care acoperim casa, suntem deseori sceptici in ceea ce priveste ce tip de tigla metalica ar fi cea mai potrivita

Avand in vedere ca tigla metalica pe care o folosim va avea un impact foarte important in rezistenta acoperisului, dar si a intregii structuri, important ar fi sa punem in balanta factorii care au cea mai mare influenta asupra rezistentei. Nu este suficient sa alegem o tigla care sa ni se para doar interesanta, sau sa aiba un aspect frumos, ci deopotriva, cel mai important factor de care trebuie sa tinem cont este reprezentat de calitatea acesteia. Pe de o parte, grosimea potrivita a tiglei ne va garanta o rezistenta indelungata. Totusi, pe de alta parte, este important sa avem habar si din ce material este confectionata, cum este tratat acesta si ce calitati are. 

In ceea ce priveste culoare tiglei alese, aceste detalii nu vor influenta modul in care tigla se va comporta in timp. Ceea ce conteaza cu adevarat este si felul in care este fabricata tigla, procedeele prin care aceasta trece si ce tehnologii se folosesc pentru a se obtine produsul finit. Ceea ce trebuie sa mai avem in vedere este reprezentat de tot ceea ce inseamna calitatea materialelor alese si, cu siguranta, firma de la care dorim sa achizitionam tigla

De ce conteaza firma care de la care vom achizitiona tigla metalica?

Fara a fi carcotasi sau a incerca sa scoatem in evidenta partile negative ale unor companii, trebuie sa recunoastem ca nu au fost putine cazurile in care cei care au avut incredere intr-o firma necunoscuta au avut de suferit dupa ce au achizitionat tigla de la acestea. Fie ca in timp aceasta s-a decolorat datorita razelor solare, ceea ce nu este deloc placut, fie ca la prima ploaie cu gheata a suferit distrugeri, tigla metalica aleasa de la o firma ce nu prezinta nicio siguranta, nu este o idee deloc buna. 

Cu toate ca poate suntem atrasi de preturi mai mici, presupuse oferte sau reduceri, totusi trebuie sa constientizam faptul ca o calitate redusa a produselor achizitionate ne poate produce pagube in viitor. Chiar daca nu ne produc neaparat pagube, materialele achizitionate, neavand o calitate conform standardelor, vor avea o durata de viata mult mai redusa, fapt ce va insemna o noua investitie intr-un acoperis. Fara dar si poate, nimeni nu isi doreste sa reduca acum costurile cu 10 sau 20 la suta, iar peste cativa ani sa fie nevoit sa schimbe intreg acoperisul, fapt ce va insemna o noua investitie. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *