Un nou sezon din Clubul de carte Burcash by Editura ap!, care explorează o varietate de teme esențiale pentru dezvoltarea personală și profesională

Clubul de carte Burcash by Editura ap! este locul unde pasiunea pentru lectură se întâlnește cu discuțiile captivante și surprizele neașteptate. Cu un nou sezon plin de entuziasm și idei inteligente, clubul online îi invită pe iubitorii de carte și pe cei curioși din fire la un dialog captivant și util despre cărți, unde vor avea ocazia să învețe lecții de viață și profesionale desprinse din titlurile publicate la Editura ap!. Gazda clubului de carte este Eusebiu Burcaș, Senior Consultant, Trainer & Financial Coach, autor a numeroase articole în publicații și reviste de specialitate. Din 2006, Eusebiu a susținut prezentări și workshopuri la importante evenimente TEDx, Business Days, Business Edu, HART HR Strategic, Conferința Națională a Directorilor de Vânzări, Conferința JCI, Leadership Summit și multe altele.

În sezonul precedent, Eusebiu Burcaș a fost gazda principală, aducând în fața publicului trei cărți fascinante în fiecare episod, acompaniate de infografice utile și oferte speciale pentru pachetele de lectură ale lunii. Sezonul actual aduce un nou format, în care fiecare episod este îmbogățit de prezența a doi invitați surpriză, transformând discuțiile pe marginea lecturilor selectate într-o experiență colectivă de învățare și dezbatere.

În episoadele din noul sezon apărute până în prezent, PRINCIPII și TRACȚIUNE, clubul explorează o varietate de teme esențiale pentru dezvoltarea personală și profesională. Fie că este vorba despre cărți de business, educație financiară, antreprenoriat sau nutriție și sănătate, Clubul de carte Burcash by Editura ap! oferă o selecție diversă pentru toate gusturile și interesele.

Eusebiu Burcaș își împărtășește pasiunea pentru lectură și cunoaștere: „Cartea este, pentru mine, tovarășul de călătorie pe drumul vieții și poarta care mă ajută să ajung la înțelepciunea și experiența autorilor. Vreau să vă arăt cum ideile din aceste cărți m-au ajutat personal să trăiesc o viață mai împlinită – și cum pot face același lucru pentru tine!”.

Eusebiu Burcaș este fondator Burcash – program independent de educație financiară, Senior Consultant, Trainer & Financial Coach. Ca student al Facultății de Științe Economice din Cluj, și-a lansat prima afacere în al II-lea an de facultate. După absolvire, a activat ca broker pe piața de capital, apoi în domeniul vânzărilor, ajungând în scurt timp director de vânzări. Eusebiu a lansat primul program independent de educație financiară din România, BurcashTM – Managementul Banilor. Principala sa preocupare o constituie îmbunătățirea comportamentului financiar și a bunăstării celor care trec prin programele sale. Cu peste 12.000 de participanți la sesiunile de workshop și training, acest program influențează pozitiv comportamentul financiar a peste 20.000 de persoane. În 2013, a lansat proiectul Copil Prosper și primul CD cu povești financiare pentru copii din Europa. Acest program educațional provoacă părinții să introducă educația financiară în viața copiilor lor. Articole educative, povești financiare și webinarii, acestea sunt câteva dintre principalele activități ale programului.

Până în prezent, Clubul de carte Burcash by Editura ap! a avut onoarea să primească invitați de seamă precum Grigorela Dimitriu, owner Yokko Fashion, Mirela Tusa, co-founder Tortelli Pasta Bar, Tudor Lucian, owner Luqas, și Istvan Hutton, owner Metamob, care au adus perspective noi și inspirație în discuțiile despre cărți și viață.

Pentru a vă alătura clubului și a afla mai multe despre episoadele viitoare și invitații speciali, urmăriți Clubul de carte Burcash by Editura ap! pe platformele de socializare și asigurați-vă locul la fiecare întâlnire captivantă cu lumea cărților și a ideilor!

ap! (ACT și Politon) este unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața de carte din România. Specializată în nonficțiune de calitate, editura a adus pe piața locală o serie de autori care au făcut furori în toată lumea, precum Tim Ferriss, Robin Sharma, Tony Robbins, Wayne Dyer, Steve Harvey, Gino Wickman și mulți alții. Totodată, ap! (ACT și Politon) este editura românească sub egida căreia au fost publicate cele mai multe audiobookuri la nivel local. Lansată în 2014, editura a adus în România peste 200 de titluri în format audiobook, multe dintre acestea fiind bestsellere care au făcut înconjurul lumii și au schimbat mii de vieți.

ap! (ACT și Politon) crede în dezvoltarea continuă și aduce cititorilor români titluri care acoperă o gamă variată de subiecte, din sfere precum: dezvoltarea personală și profesională, business, antreprenoriat, spiritualitate sau wellbeing. Titlurile editurii se regăsesc atât în format clasic, cât și sub formă de eBook, MP3 sau audiobook, astfel încât cititorii să se poată bucura de lectură în orice moment al vieții lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *