Un roll-up banner este ideal pentru o promovare expozitionala

Informatii despre roll-up banner de la Marele Print

roll up banner

Sistemele de tip Roll-up banner sunt un instrument de marketing popular folosit pentru a face publicitate unui produs sau serviciu al unui antreprenor, de obicei la evenimente, conferinte, targuri comerciale si showroom-uri. Avand in vedere ca traim intr-o lume plina de informatii in care oamenii sunt din ce in ce mai expusi si bombardati cu reclame, cum le veti capta atentia cu modele pe care nu le-au mai vazut pana acum?

Sistemele de expozitie, cum ar fi cel de roll-up banner, sunt de obicei imprimate pe un suport de banda de polipropilena cu un alt suport retractabil pentru portabilitate si asamblare usoara. Portabilitatea lor ajuta la cresterea popularitatii lor, ceea ce face si mai importanta crearea de modele care sa fie usor de atras atentia.

Top avantaje

Sistemele de afisare roll-up banner sunt usor de asamblat. Pentru a le instala, pur si simplu trageti bannerul de pe baza si blocati mecanismul de asamblare;

Sunt usor de transportat – deoarece se ruleaza in baza, sunt compacte si foarte usor de transportat. Daca comandati acest tip de produs de la Marola, veti primi si o geanta la indemana. Practic, este mai comod si mai usor de transportat decat alte produse din aceeasi categorie, ceea ce il face si ferit de eventuale deteriorari;

Sunt reutilizabile: deoarece sunt usor de transportat, pot fi imprimate o data si refolosite de mai multe ori.

Tine cont de aceste aspecte

Urmareste stilul minimalist

Elementele de simplificare pot face sa iasa in evidenta informatiile despre bannerele derulante. Iata cateva idei:

  • Minimizati numarul de culori;
  • Pastrati textul simplu si utilizati aldin;
  • Folositi grafica indrazneata.

Design pe ambele parti

Sistemul expozitional cu doua fete asigura o expunere dubla in acelasi spatiu. Sunt perfecte pentru spatii mari sau cand bannerul se afla in centrul camerei sau intr-o expozitie.

Adaugati modele pe partile laterale sau pastrati un mesaj pe spate. Daca folositi modele diferite pe fata si pe spate, asigurati-va ca exista o continuitate a stilului. Acest lucru se poate face cu un aspect similar, dar cu un mesaj usor diferit. Daca aveti nevoie de ajutor specializat, va rugam sa nu ezitati sa cereti ajutorul Marele Print RO!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *