reflexoterapie

Un tratament de reflexoterapie te va detensiona instant!

Ce trebuie sa cunosti despre reflexoterapie

Un lucru foarte important pe care trebuie sa-l stiti despre aceasta reflexoterapie este ca este o metoda de masaj mai speciala. Se bazeaza pe legatura dintre functia dispozitivului si sistemul corpului cu anumite suprafete ale pielii.

reflexoterapie

Aceasta terapie poate fi folosita pentru prevenirea si vindecarea diferitelor boli sau dezechilibre ale organismului. Este important sa nu ascultati parerile oamenilor despre reflexoterapie. Doctorul stie multe, doar intreaba-I pe specialistii in tratamente si proceduri de remodelare corporala.

Desi teoria este in mainile medicului, sistemul nervos al fiecarui pacient va produce diferite efecte de masaj prin reflexoterapie.

Ce cred expertii despre reflexoterapie?

Ei cred ca tratamentul cu reflexoterapie necesita un numar precis de sedinte. Fiecare ar trebui sa dureze aproximativ zeci de minute, timp in care toate punctele reflexe trebuie masate.

Dupa cum spune tara noastra, un masaj bun si executarea corecta a miscarilor specifice pot ameliora disconfortul – iti ia durerea cu mana. Este adevarat. Drenajul limfatic adecvat poate face minuni in combinatie cu acest tratament de reflexoterapie.

De asemenea, vor sa va avertizeze ca prima reflexoterapie va fi mai dureroasa. Cu alte cuvinte, cu siguranta vor exista momente in care masajul se va simti insuportabil. Dar nu-ti face griji. Ei au mai spus ca acest lucru s-a intamplat pentru ca in acel moment, toxinele acumulate de-a lungul anilor au fost eliminate.

Cu toate acestea, dupa cateva tratamente reflexe, intensitatea durerii va scadea.

Cand punctele reflexe trimit impulsuri catre organul problematic, veti simti doar un usor disconfort.

Cele mai bune rezultate pentru tine, prin aceste proceduri!

Cine nu vrea sa beneficieze de rezultatele asteptate? Dar pentru aceasta trebuie luate in considerare sugestiile specialistilor din cadrul clinicii Fysiogand din Bucuresti.

In timpul reflexologiei, puteti folosi uleiuri din rozmarin, samburi de struguri si chiar migdale dulci. Cand vine vorba de masaj, uleiul face intotdeauna minuni.

Te asteptam sa avem grija de tine si sanatatea ta la Fysiogand!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *