fiset metalic

Usi, polite, sertare, rafturi – iata cum se compartimenteaza un fiset metalic!

Daca ti-ai propus sa achizitionezi un fiset metalic in birou, probabil esti constient de importanta organizarii spatiului de lucru. Amplasarea dosarelor cu informatii poate fi o sarcina dificila, in special atunci cand vrei sa muncesti intr-un mediu curat.

Din fericire, orice firma se poate bucura de beneficiile oferite de obiectele de mobilier de la un magazin online specializat, asa cum este www.viamond.ro. Iata cum trebuie realizata compartimentarea, in functie de tipul de constructie a produsului!

Ce trebuie sa stii despre fisetele metalice cu o singura polita?

Un astfel de model are exteriorul format din otel cu pereti simpli si poate suporta o greutate de pana la 40 de kilograme. Desi nu poate fi utilizat pentru un numar mare de obiecte, spatiul interior este suficient de incapator pentru depozitarea dosarelor companiei.

Usa este dublu ranforsata, iar sistemul de inchidere se realizeaza in 3 puncte. Avantajul principal al acestor produse este reprezentat de pret. Costul total pentru o asemenea achizitie este de doar 609,99 RON cu TVA inclus, iar garantia aplicata ajunge la 2 ani de zile.

Cum organizezi spatiul intr-un fiset metalic clasic?

Un numar mare de dosare poate parea coplesitor la prima vedere, dar acestea pot fi amplasate intr-o ordine logica. Este important sa creezi o lista cu categorii si subcategorii, pentru a putea decide ce merita pastrat si ce nu.

In situatia in care nu-ti doresti sa ai doar dosare, o alta solutie este reprezentata de mapele colorate din plastic. Nu tine totul inghesuit, incearca sa folosesti cutii. Acestea sunt utile pentru obiectele de lucru si se pot amplasa in partea inferioara. Evita denumirile prscurtate, pentru ca acestea creeaza confuzie.

Pe langa categorii, te poti folosi de ordinea alfabetica, de la stanga spre dreapta. Acest mod de organizare este ideal pentru evidenta contabila si te ajuta sa-ti amintesti imediat de sectiunea unde se afla ce cauti. Structura intr-un fiset metalic este precum o fundatie, iar pe internet gasesti alte moduri de sortare din care te poti inspira. In situatia in care spatiul din birou este unul ingust, poti opta pentru un produs mini. Acesta are masurile de 500x350x1800mm si poate fi achizitionat la 718,75 RON.

Cum poate fi realizata compartimentarea unui model cu seif?

Spre deosebire de modelele clasice, cele cu seif dispun de un spatiu in partea superioara care este inchis separat. Aceasta este o masura de protectie utila in cazul documentelor importante si al obiectelor personale.

Un asemenea fiset metalic este fabricat din tabla de otel de prima calitate si poate fi achizitionat pentru pretul de 1.179,99 RON, fiind aplicata o reducere de 326,13 RON. Dimensiunile acestui produs sunt de 900x400x1800mm, iar livrarea are loc in stare complet asamblata. Din acelasi motiv, nu mai este necesar sa investesti in aceasta etapa si vei putea economisi timp.

De unde sa cumperi fisete metalice?

Indiferent ca preferi un model de dimensiuni reduse sau unul clasic, un fiset metalic reprezinta o piesa de mobilier esentiala in orice companie. Cu ajutorul acestuia, poti organiza informatiile intr-un mod mai simplu si vei economisi timp in cautarea lor. Intra pe un site specializat precum Viamond.ro si profita de ofertele promotionale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *