Vata minerala | Pentru ce se utilizeaza acest material?

Afla mai multe despre vata minerala

Vata minerala se obtine prin topirea fibrelor bazaltice si este folosita nu numai pentru producerea de produse (saltele, faianta, colaci, etc.), ci si ca izolatie fonica si termica a suprafetelor cu temperaturi intre -50°C si 700°C.

vata minerala

Nu va coroda metalul cu care intra in contact, are o absorbtie buna a sunetului, poate difuza abur, este neinflamabil, stabil dimensional, nu va putrezi, nu va fi atacat de insecte si rozatoare, iar produsul este netoxic, deci nu este nevoie sa va faceti griji cu privire la sanatatea familiei dvs.

Durabilitate operationala ridicata si depanare usoara. In ceea ce priveste perioada de garantie, aceasta este nelimitata. In linii mari, aceasta este vata minerala. Acum, sa o despartim si sa prezentam principalele avantaje in randurile urmatoare.

Iata principalele motive pentru care ar trebui sa alegi vata minerala

Decizia de a cumpara un material izolant este foarte importanta si ar trebui sa luati in considerare proprietatile cheie ale materialului. Cand vine vorba de materiale izolante, vata minerala este prima alegere. Iata cateva beneficii ale acestui material denumit vata minerala:

  • Nu absoarbe apa: daca aceasta vata minerala intra in contact cu umezeala, nu isi pierde proprietatile in timpul uscarii;
  • Este un material ignifug deoarece compozitia sa contine materiale care nu au voie sa porneasca, sa arda sau sa raspandeasca focul;
  • Izolatie Termica si Fonica: Acest material protejeaza foarte bine suprafata pe care este instalat, primind in fata altor materiale similare din categoria izolatoarelor;
  • Isi pastreaza dimensiunea initiala: in timp, nu se deformeaza fara a ignora procesul de izolare.

De unde cumparam astfel de materiale pentru proiectele noastre?

Noul magazin Marola are o gama de materiale de inalta calitate pentru a face orice proiect un succes. Aceste materiale includ materiale izolatoare. Vata minerala este unul dintre bunii izolatori.

In ceea ce priveste pretul si calitatea, aceasta este un material excelent. Materialele de izolare joaca un rol foarte important intr-o locuinta, trebuie doar sa alegi cel mai eficient material. Aceasta include produse de magazinul online Marola. Investeste in materiale de cea mai inalta calitate si obtine un proiect durabil!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *