Vezi care sunt avantajele unui tratament de tip masaj anticelulitic

Detalii generale despre ce inseamna sa faci masaj anticelulitic

O alimentatie dezorganizata, un accent pe proteine ​​si grasimi animale, dar si un stil de viata dezordonat, predispus la stres, combinat cu un posibil dezechilibru intre estrogen si progesteron, duce la formarea…celulitei. Este un cuvant simplu, dar descrie ceva care ne deranjeaza pe multi dintre noi: aspectul binecunoscut al cojii de portocala pe coapse, fese, stomac, brate.

masaj anticelulitic

Una dintre cele mai eficiente dar si mai placute solutii pentru celulita este masajul specific. Tehnica speciala de masaj anticelulitic stimuleaza moliciunea si elasticitatea pielii si a tesutului subcutanat, activand totodata circulatia sangelui.

Dupa cum sugereaza si numele, principalul rezultat al acestui masaj anticelulitic este reducerea straturilor de grasime. Un alt efect a fost observat in aspectul pielii, care a devenit mai ferma, mai tonifiata si mai elastica.

Masajul doare?

Miscarile efectuate de terapeut au un ritm sustinut, variind de la presiunea de suprafata la miscari rapide si mai viguroase pana la miscari placute cu efect relaxant. Prin urmare, masajul va produce un anumit grad de disconfort, dar nu durere sau va produce vanatai sau alte rani.

Forta trebuie adaptata la nivelul de rezistenta al clientului. Prin urmare, pentru a te bucura de aceste beneficii, acest masaj nu trebuie sa lase urme pe corpul tau. Un bun expert stie exact ce trebuie sa faca pentru a nu deteriora pielea.

Care sunt beneficiile unui masaj de acest tip?

Beneficiile unui masaj anticelulitic nu sunt doar de a obtine o piele mai fina, ci si un aspect mai frumos. Actioneaza si ajuta organismul in multe feluri, cum ar fi:

  • Imbunatateste circulatia sangelui la nivel arterial si venos;
  • Ajuta la eliminarea toxinelor din organism;
  • Ajuta la reducerea retentiei de apa in organism si la reducerea stratului de grasime;
  • De asemenea, ajuta la pierderea in greutate.
  • In general, masajul este folosit de zeci de ani in scopuri terapeutice tocmai datorita beneficiilor sale asupra organismului si sanatatii. Nu trebuie sa fie dureroasa sau sa provoace vanatai sau alte rani.

Forta trebuie adaptata la nivelul de rezistenta al clientului. Prin urmare, pentru a te bucura de aceste beneficii, acest masaj nu trebuie sa lase urme pe corpul tau. Un bun expert stie exact ce trebuie sa faca pentru a nu deteriora pielea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *