Vinde-ți vechiul iPhone și ia-ți unul nou de la Yzzy. Iată ofertele! (P)

În cazul în care vrei să îți cumperi un telefon nou, însă prețul său este unul mare, poți să îl achiziționezi de la Yzzy. Firma are ca scop promovarea telefoanelor de tip second hand, a căror funcționalitate este una similară cu cea a celor noi. Modul în care funcționează și aspectul lor sunt atent evaluate înainte de a fi puse în vânzare, așadar nu trebuie să îți faci griji asupra acestui aspect. Ai la dispoziție ultimele generații de smartphone-uri la vânzare, la prețuri foarte bune. Ofertele sunt disponibile pe site, acolo unde poți citi detalii despre fiecare în parte.

Modelele de telefoane pe care cei de la Yzzy le comercializează fac parte din categoria smartphone-urilor de generație nouă. În general, clienții aleg ultimele modele apărute, astfel încât să se bucure de un telefon ca nou, la prețul unuia second hand. Poți alege inclusiv telefoane iPhone 14, la un preț special. Poți să verifici fiecare funcție pe care o are telefonul, astfel încât să te asiguri că ceea ce vei achiziționa este exact lucrul pe care îl cauți. De la Yzzy poți cumpăra o mulțime de telefoane mobile de la branduri cunoscute, în siguranță, fără să ai probleme cu modul de funcționare.

Calitatea este foarte bună, iar starea una excelentă. Echipa tehnică de la Yzzy se asigură că modul de funcționare să fie unul perfect, așadar înainte de a fi pus în vânzare se analizează acest lucru. La toate telefoanele ai posibilitatea de a descoperi specificațiile lor, precum culoare sau spațiul de stocare.

Zeci de teste efectuate pentru smartphone-urile disponibile

Se întâmplă deseori ca un telefon să fie accesibil ca preț, însă să nu ai încredere în persoana de la care îl cumperi. Acesta este și motivul pentru care foarte multe persoane aleg să cumpere un telefon nou, neștiind care este modul de funcționare al unuia second hand. O firmă autorizată este o soluție sigură, utilă și convenabilă dacă vrei să alegi un telefon la mâna a doua.

La Yzzy se efectuează peste 60 de teste pentru fiecare telefon pe care îl pun în vânzare și un număr de peste 30 de criterii sunt luate în considerare pentru ca telefonul să funcționeze perfect. Totodată, ai parte de o garanție atunci când cumperi de la această firmă.

Vinde-ți telefonul direct pe site!

La Yzzy ai posibilitatea de a-ți vinde telefonul, dar și de a achiziționa unul nou. Pe site ai o secțiune destinată acestui aspect, prin intermediul căruia trebuie să specifici câteva aspecte. Așadar, vinde-ti vechiul iPhone si ia-ti unul nou la un preț excelent!

Tot ce trebuie să faci este să selectezi producătorul, apoi modelul de telefon, capacitatea și culoarea, iar la final să completezi un formular. După ce ai completat întregul formular vei avea parte de o estimare a prețului.

Așadar, alege să îți cumperi un telefon la mâna a doua, printr-o metoda sigură și convenabilă financiar. Descoperă Yzzy!

Contact:

str. Ana Ipătescu, nr. 5, Bucovina Business Center birou 208

[email protected] 0761 053 053

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *